Условия на ползване

С използването на www.sow.com Вие сте длъжни да приемете следните Общи Условия, които могат да бъдат актуализирани и променяни от нас без предупреждение.

С използването на www.sow.com Вие декларирате и гарантирате, че сте поне на 18 години.

Ако Вие не сте съгласни с тези Общи Условия, Вие не сте оторизирани да ползвате този сайт.

Настоящите „Общи условия” уреждат реда, начина и условията за покупко-продажба през онлайн магазина www.sow.com, собственост на АХАТ 227 ООД . Тези „Общи условия” представляват договор за покупко-продажба между www.sow.com и Клиента.

www.sow.com предоставя на Клиента възможност да закупува предлаганите в онлайн магазина стоки чрез заявяване на поръчка и заплащане на съответната продажна цена, като Клиентът е длъжен да се съобразява и спазва настоящите Общи Условия. Клиентът може да извършва валидни поръчки за закупуване на предлаганите в онлайн магазина www.sow.com стоки и услуги само след изразяване на съгласие с настоящите Общи условия, с което се счита за обвързан с клаузите на „Общи Условия” и се задължава да ги спазва.

www.sow.com запазва правото си да променя по всяко време настоящите „Общи Условия” без предупреждение. При промени в настоящите „Общи Условия” Клиентът може да заяви, че отхвърля промените, като изпрати изявление за отхвърлянето на промените на имейл адрес sales@sow.com. С получаване на изричното изявление за отхвърляне се счита, че договорът за покупко-продажба се прекратява. Промените в „Общи Условия” не засягат отношенията между Клиента и www.sow.com, възникнали във връзка с валидно подадена преди промените заявка за покупка на стоки.

1. Общи положения

По смисъла на настоящите „Общи Условия” изброените понятия са използвани със следното значение:

АХАТ 227 ООД е търговско дружество, регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията, с ЕИК: 813150926, със седалище и адрес на управление област Варна, община Долни чифлик, с. Старо Оряхово 9110, предлагащо за продажба стоки в онлайн магазин www.sow.com.

www.sow.com е уебсайт за онлайн покупко-продажба на стоки и услуги, предоставяни от АХАТ 227 ООД ( накратко наричана www.sow.com).

Под „стоки и услуги, предоставяни от АХАТ 227 ООД” се разбират:

– вино и спиртни напитки (алкохол) по смисъла на Закона за виното и спиртните напитки;

– куверти/ ваучери за обучения, събития, дегустации и пазаруване на стоки;

– аксесоари и опаковки;

Всеки от изброените артикули се описва с основните си характеристики и продажна цена. www.sow.com не носи отговорност в случай, че посочената от производителя или дистрибутора информация за характеристиките на стоката е невярна или неточна.

„Клиент” е физическо или юридическо лице, което е заявило поръчка или е регистрирало клиентски профил в www. www.sow.com и е съгласно с настоящите Общи Условия. Със заявяване на поръчка Клиентът – физическо лице декларира и потвърждава, че има навършени 18 ( осемнадесет) години. www.sow.com си запазва правото да откаже поръчка при съмнения за навършени 18 (осемнадесет) години от Клиента.

„ Клиентски профил” е информацията за Клиента ( има, фамилия/ търговска фирма, адрес, телефон, e-mail, ЕИК/БУЛСТАТ и др.), предоставени от последния при закупуване или регистрирането му и съхранявана от www.sow.com за целите на обслужване на поръчките и предоставяните от www.sow.com услуги.

С използването на този Уеб сайт Вие заявявате, че сте отговорни за поддържането на вашия профил и парола и за защитен достъп до вашия компютър. Клиентският профил е достъпен чрез въвеждане на потребителско име и парола и дава възможност на Клиента сам да разглежда и редактира данните, въведени при регистрация, да има достъп до информацията на всички свои поръчки за закупуването на стоки и услуги през www.sow.com, да променя паролата си за достъп, да се абонира или откаже абонамент за получаване на информационен бюлетин на www.sow.com. Вие сте отговорни за всички дейсности, които настъпят вследствие на използване на вашата парола или профил.

АХАТ 227 ООД не носи отговорност за загуби или повреди породени от неспазване на вашите отговорности и задължения според тези установени Общи Условия. За да закупите продукт или да използвате услуга предлагани от този Уеб сайт, Вие трябва да се регистрирате и/ или да предоставите изисканата от нас информация. С въвеждането на каквато и да е информация на този еб сайт Вие заявявате и гарантирате, че (1) Вие сте на поне 18 годишна възраст; (2) използвате своята действителна самоличност; (3) Вие сте поредоставили само вярна, точна, настояща и пълна информация; и (4) Вие ще поддържате и своевременно актуализирате информацията, която сте предоставили, за да я запазите като вярна, точна, настояща и пълна.

Електронна комуникация

Когато посещавате нашия Уеб сайт, купувате продукти или услуги през Сайта, или се отнесете към нашия отдел „Връзка с Клиенти”, вие комуникирате с нас електронно или дистанционно. Ние също ще комуникираме с вас чрез имейл или обаждане или обновяване на информация на Сайта. С използването на Сайта Вие се съгласявате с това, че всички споразумения, бележки, оповествявания и друг вид комуникация, която ние предоставим електронно съответстват на всички законови изисквания, че тази комуникация е в писмена форма.

2. Поръчки за покупка

За да поръчвате покупка напредлаганите продукти и услуги от www.sow.com, Клиентът е необходимо да предостави изискваната информация или да се регистрира ( чрез попълване на регистрационна форма) и да заяви съгласие с настоящите „Общи Условия”.

При поръчка или регистрация Клиентът предоставя следната информация: за физически лица – име, фамилия, телефон, адрес и e-mail; за юридически лица – търговска фирма, МОЛ, ДДС номер, телефон, адрес, e-mail. С въвеждането на каквато и да е информация на този Уеб сайт Вие заявявате и гарантирате, че (1) Вие сте на поне 18 годишна възраст; (2) използвате своята действителна самоличност; (3) Вие сте поредоставили само вярна, точна, настояща и пълна информация; (4) Вие ще поддържате и своевременно актуализирате информацията, която сте предоставили, за да я запазите като вярна, точна, настояща и пълна; (5) сте съгласни с „Общи Условия” на www.sow.com като отбележите полето „Съгласен съм с Общите условия за покупко-продажба на онлайн магазина www.sow.com”.

www.sow.com незабавно потвърждава получаването на изявлението за съгласие с настоящите общи условия като изпраща съобщение до електронната поща на Клиента, което съдържа данни на www.sow.com и текста (електронна препратка към текста) на настоящите Общи условия.

Процес на поръчка за покупка

За да поръчате желаното от Вас вино, натиснете бутона „Добави в кашона“. Можете да видите списък със всички вина, ако натиснете връзката „Всички вина“ от менюто или може да видите вината по цвят, съответно – Бели вина, Червени Вина, Розе.
Може да добавите различни вина, според вашето желание или да добавите някои от готовите кашони, които сме селектирали – това са 6 бутилки вино, като в описанието на всеки готов кашон са изброени вината, които включва.
След като добавите желаните от Вас вина, кликнете върху бутона „поръчай“ или върху иконата „кашон“ в дясната част на менюто, за да завършете поръчката си. За целта е нужно да попълните вашето име, адрес и телефон. Ако желаете, може да създадете профил, като отбележете съответната отметка, за по бързо и удобно следващо пазаруване. Ако вече имате регистрация/профил, трябва само да въведете вашитеданни за вход.
След като въведете вашите данни, изберете начин на плащане и натиснете бутона „Изпрати поръчката“.
След като получим информация за вашата поръчка, ние може да се свържем с вас на посочения от вас телефон.

Приемане на поръчката

Поръчката за покупка се приема от www.sow.com чрез изпращане на съобщение до е-mail адрес на Клиента.
Заявката поражда действие между страните след проверка на наличността на заявената за покупка стока и след потвърждаване на валидността й на посочения от Клиента телефон за връзка или чрез изпращане на съобщение на е-mail адрес на Клиента.

3. Доставка

Заявената за покупка стока се доставя на посочения от Клиента адрес за доставка от нашия партньор куриерска фирма „SPEEDY”. Всички поръчки се доставят само и единствено от „Спиди”.

* бутилка = 0.75 Л ( около 1,5кг)

** Всички доставки са на територията на България

*** За доставка извън територията на България се прилагат допълнителни условия. Моля свържете се с нас на имейл: sales@sow.bg

Всички разходи за доставка се заплащат допълнително в момента на поръчване ако сте заплатили по банков път или в момента на доставката ако сте избрали наложен платеж.

Поръчките се доставят в следните срокове:

Най-късно до 3 (два) работни дни – за територията на България, ако са заявени до 11 ч.

www.sow.com не гарантира наличността на поръчаните артикули. При невъзможност за изпълнение на задълженията си, поради причина, че не разполага със заявената за закупуване стока в наличност и невъзможността за доставка от страна на доставчиците си, www.sow.com в рамките на 24 (двадесет и четири) часа след получаване на заявката за покупка, уведомява Клиента за изчерпването на стоката посредством обаждане по телефон на посочения при регистрацията телефонен номер или чрез изпращане на съобщение на посочен от Клиента е-mail адрес.

Стоката се доставя подходящо опакована, съобразно вида й и транспорта за доставка.

Стоката се предава на Клиента или на трето лице, което приема и потвърждава получаването на същата от името на Клиента като подписва придружаващите стоката документи. В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за доставка на посочения от него адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, www.sow.com се освобождава от задължението си да достави заявената за закупуване стока. Клиентът може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по повторната доставка. В този случай започва да тече съответно нов срок за доставка от момента на потвърждението по предходното изречение.

4. Цени и начин на плащане

Всички цени на стоки в www.sow.com онлайн магазин са в български левове ( BGN) или евро (EUR) в зависимост от избраната настройка чрез падащото меню в хедъра на сайта. Цените са с включен ДДС.

Указаните цени на артикулите не включват разходите за доставка. Сумата на поръчката и разходите за доставка се изчисляват динамично според избраните артикули и адресът за доставка, и са дължими в момента на поръчване и платими заедно с дължимата сума за закупените продукти.

Сумата дължима за поръчаните продуктите и разходите за доставка могат да бъдат платени по някой от следните начини:

– В брой ( наложен платеж) от Клиента или от трето лице от името на Клиента в момента на доставка на представител на куриерския ни партньор;

С приемането на настоящите Общи условия, Клиентът, който е потребител по смисъла на Закона за защита на потребителите (ЗЗП), изявява съгласие по смисъла на чл.53, ал.1 от ЗЗП за извършване на авансово плащане на стоките

4.1. Политика за връщане на стоки, обезщетяване на картодържатели и отказ от направени поръчки

(1) Ползвателят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор в срок 14 дни, считано от датата на получаване на стоката.

(2) Правото на отказ по ал. 1 не се прилага в следните случаи:

– за доставка на стоки, чиято цена зависи от колебанията на финансовите пазари, които Доставчикът не е в състояние да контролира;

– за доставка на стоки, които поради своето естество не могат да бъдат върнати или подлежат на бързо разваляне, или има опасност от влошаване на качествените им характеристики (храни и напитки);

– за доставка на вестници, списания и други периодични издания;

– за всяка, поръчана от Потребителя стока, която е била разопаковани и/или отворени от него и това е засегнало количествените и качествените и характеристики;

(3) В случай, че Ползвателят упражни правото си на отказ по ал. 1 от настоящата разпоредба, Доставчикът е задължен да му възстанови в пълен размер платените от потребителя суми не по-късно от 30 календарни дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор. От сумата, която Ползвателят е платил по договора се удържат разходите за връщане на стоката, освен ако последният не е върнал стоката за своя сметка и е уведомил за това Доставчика.

(4) Ползвателят се задължава да съхранява получените от Доставчика стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по ал. 1.

(5) Ползвателят може да упражни правото си на отказ от договора с Доставчика като отправи писмено изявление до Доставчика на адрес, посочен по-горе или на имейл: sales@sow.com.

(6) При необходимост от връщане на платени с карта суми по договорирани и извършени от нас услуги, това ще бъде направено от нас чрез кредитна транзакция по картата, с която е извършено плащането”.

5. Описание на продукт

АХАТ 227 ООД се опитва да бъде възможно най-точен с описанието на нашите продукти. Въпреки това АХАТ 227 ООД не гарантира, че описанието на продуктите или друго съдържание на Уеб сайта е точно, пълно, актуално или безгрешно. Ако даден продукт не е какъвто е описан, вашето единствено право е да го върнете в неизползвано състояние. ЦЕНИТЕ И НАЛИЧНОСТИТЕ НА ПРОДУКТИТЕ И УСЛУГИТЕ ВПИСАНИ НА НАШИЯ УЕБ САЙТ СА ПРЕДМЕТ НА ПРОМЯНА БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ. Обявяването, описанието на, или позоваването към продукт или услуга на този Уеб сайт неозначава, че продуктът или услугата са на разположение в момента. Всички поръчки на продукти или услуги са предмет на действащото законодателство, включвайки, както е умесно, износни и вносни регулационни правилници и ограничения, ако съществуват, наложени от управляващите органи имащи юрисдикцията върху такива поръчки, продукти или услуги.

Всеки продукт предлаган на www.sow.com от АХАТ 227 ООД се характеризира с

* уникален номер ( артикулен номер), който съответства само и единствено на един продукт,

* име ( изписано както на етикета на конкретния продукт),

* цена в български лева ( единична цена и цена на кашон, когато продуктът е част от една покупка от 6 или повече продукта).

6. Права на Клиента

Клиент, който е потребител по смисъла на Закона за защита на потребителите, има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор за покупка на стока през www.sow.com , като върне стоката( в търговския и вид, в който я е получил) в срок от 14 работни дни, считано от датата на получаването й. В случай, че Клиентът се откаже от сключения договор в срока по предходното изречение, той следва да изпрати изявление за отказ от сключения договор до www.sow.com и да върне стоката с ненарушена цялост. Изявлението за отказ следва да бъде изпратено на адрес: област Варна, община Долни чифлик, с. Старо Оряхово 9110. Клиентът е длъжен да съхранява получената от него стока, да осигури запазването на нейното качество и безопасността й.

Правото на отказ не се прилага при доставка на стоки, които поради своето естество не могат да бъдат върнати или подлежат на бързо разваляне, или има опасност от влошаване на качествените им характеристики, както и в следните две хипотези:

1. за доставка на хранителни стоки, напитки или други стоки за ежедневна употреба в дома на Клиента на посочен от него адрес или на работното му място при извършване на редовни доставки;

2. за предоставяне на следните услуги: настаняване, транспорт, хранене и услугите, свързани със свободното време, при които услугата трябва да се предостави на определена дата или в рамките на определен срок.

Клиентът има право да откаже да получи заявената от него за покупка стока, когато:

доставената стока явно не съответства на поръчаната от него и това може да се установи чрез обикновения й преглед;

при транспортирането стоката е била повредена.

След получаване на стоката, Клиентът има право да иска връщането й при наличието на несъответствие на стоката с договореното, което не е могло да бъде установено при обикновен преглед на същата.

В изброените случаи, Клиентът може да иска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на подадената от него заявка за покупка чрез отправяне на съответно писмено искане до www.sow.com.

www.sow.com е длъжно да възстанови на Клиента в пълен размер заплатените от него суми не по-късно от 20 (двадесет) работни дни, считано от датата, на която Клиентът е упражнил някое от правата си на отказ. При направена покупка с карта, връщането на суми е с кредитна транзакция по картата,с която е направена покупката. Други начини на връщане на средства не са позволени.

www.sow.com полага грижа информацията в www.sow.com да се поддържа винаги актуална, но не гарантира за достоверността и пълнотата на същата.

www.sow.com не гарантира, че достъпът до онлайн магазина ще бъде непрекъсваем, навременен, сигурен и свободен от грешки, доколкото това е извън възможностите, контрола и волята на www.sow.com.

www.sow.com не носи отговорност за непредоставяне на достъп до www.sow.com, както и за необработването или ненавременното обработване на заявките за покупка, при настъпване на обстоятелства извън неговия контрол – случаи на непреодолима сила, случайни събития, проблеми в глобалната Интернет мрежа и в предоставянето на услуги извън контрола на www.sow.com.

www.sow.com не отговаря за съответствието на предлаганите за продажба стоки с приложимите нормативни изисквания и за техните качества.

Клиентът е длъжен да обезщети www.sow.com за всички вреди, разходи и платени адвокатски възнаграждения, настъпили във връзка с виновно неизпълнение на задълженията му по настоящите Общи условия. Клиентът е длъжен да обезщети www.sow.com и за всички вреди, причинени от трети лица, на които е предоставил паролата си, при използването на същата.

При отказ за получаване на стоката от страна на Ползвателя, отказът се счита за неоснователен и той дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката. В този случай Ползвателят е длъжен да обезщети Доставчика за всички вреди и пропуснати ползи, включително и за всякакви други разходи извън разходите за доставка и връщане на стоката, настъпили в следствие на отказа.

(1) В случай, че Ползвателят не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, Доставчикът се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока. Ползвателят може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по доставката. В този случай започва да тече съответно нов срок за доставка от момента на потвърждението.

Ползвателят трябва да прегледа стоката в момента на доставката и предаването й от Доставчика и ако не отговаря на изискванията да уведоми за това незабавно Доставчика.

(2) Ако Ползвателят не уведоми Доставчика съгласно ал. 1 стоката се смята за одобрена като съответстваща на изискванията, освен за скрити недостатъци.

(3) Не представляват недостатъци на стоките следните случаи:

– особен вкус на предоставяните винени продукти;

– особен вкус на хранителните гурме продукти, когато са доставени в срока на годност и съгласно изискванията за съхранение;

– наличие на механизми за автоматично или улеснено премахване на защитната мембрана на предлаганите стоки.

7. Права и защита на лични данни

Правo и защита на лични данни

www.sow.com (АХАТ 227 ООД) уважава вашето право на лични данни и се стреми да ги защити. Информацията по-долу описва как ние събираме и използваме вашите лични данни.

Това колко информация www.sow.com съхранява за вас и как я използва зависи от вашата обвързаност с www.sow.com и услугите, които ползвате, затова някои от секциите по-долу може да се отнасят за Вас.

––––––––––––––––––––––––––

За какво използваме вашите лични данни?

www.sow.com (АХАТ 227 ООД) събира и използва вашите лични данни, за да администрира, поддържа, подобрява и получава обратна информация за предлаганите от нас услуги и да установява и предотвратява грешки, нарушения на нашата система за защита, закона или нашите договорни условия. Ако вие сте регистрирани да използвате нашите услуги, ние може да се свържем с вас, за да съберем обратна информация за предлаганите услуги или да ви предложим подобрения към тях.

––––––––––––––––––––––––––-

Допълнителна информация/ маркетинг

Вие имате право да ни помолите по всяко време да прекратим нашият директен маркетинг с Вас. Вие може да заявите своето желание за прекратяване на имейл sales@sow.com със заглавие „Лична информация“.

––––––––––––––––––––––––––

Лична информация, която www.sow.com събира

www.sow.com събира и обновява информацията за своите потребители, които обслужва. Тя може да бъде събрана чрез директен контакт с вас, от трета страна като други потребители и автоматично чрез вашето ползване на нашите услуги.
––––––––––––––––––––––––––

Информация, която вие/ други ни предоставяте

Тази информация включва данните ви за контакт, данните ви за регистрация и плащане, проблеми при подрдъжка, детайли от участия в събития, проучвания и някои съществени подробности на вашите предпочитания.

Когато изберете плащане чрез банкова карта Вие предоставяте картови данни, които използва и съхранява само и единствено обслужващата ни банка. Ние като Търговец нямаме достъп до тези данни.

––––––––––––––––––––––––––

Информация, която ние събираме чрез нашите услуги

Ако Вие сте регистриран потребител за услугите на www.sow.com, то www.sow.com също събира информация за вашето ползване на услугите като общ начин на достъп до данни, продължителност и обем на използване на услугите и Данни за трафик от използването на нашия Уеб сайт. Данните за трафик включват записи на ползване, детайли за мрежата, детайли за достъпваните данни и системи, продължителност на престоя, поток на кликове и подобни ползвания или системни данни. Данните за трафик понякога може да се проследяват/ свързани с не само компании, но и с отделни личности. Преди да се регистрирате на www.sow.com за достъп до специалните места на нашия сайт, вие може да използвате основните функции на www.sow.com анонимно.

По искане ние предоставяме на посетителите на сайта достъп до цялата информация, включвайки подходяща информация, която ние поддържаме за тях ( но не и за други потребители ако не е поискано от закона). Включвайки уникална идентифицираща информация ( т.е. клиентски номер или парола) и информация за контакт ( т.е. име, адрес, телефонен номер). Потребителите могат да получат достъп до тази информация като ни изпратят имейл. По искане ние предлагаме на посетителите да поправят неточностите като предоставят правилните детайли на www.sow.com или където е възможно да променят своите регистрирани детайли онлайн.
––––––––––––––––––––––––

Как ние използваме вашата информация

За всеки посетител на www.sow.com, уеб сървърът на www.sow.com автоматично разпознава името на домейна на потребителя. Ние също съхраняваме имейл адресите на тези, които комуникират с нас чрез имейл и съхраняваме информацията за това които страници достъпват и посещават потребителите. Доброволно предоставената информация от потребителите като информация от проучване и/ или регистрации на сайт също се събира. Информацията, която ние събираме се използва преди всичко за вътрешни нужди и за подобряване на съдържанието на нашия Уеб сайт & услуги. Тя също се използва и за информиране на потребителите за новостите в предлаганите от нас услуги. Тази информация не се споделя с други организации с търговски цели. Ако не желаете да получавате имейли от нас в бъдеще, моля уведомете ни с имейл на адрес sales@sow.com.

Ако получавате нежелан имейл от нас, цялата наша кореспонденция предлага ясни инструкции как да ги откажете. Ако сте ни предоставили вашия пощенски адрес или телефонен номер вие може да получавате периодично бюлетини или обаждания от нас за новите ни продукти и услуги или предстоящи събития. Ако не желаете да получавате тези бюлетини , моля да ни уведомите чрез имейл на адрес sales@sow.com .
–––––––––––––––––––––––––-

Методи и продължителност на съхранение.

Доставките трябва да бъдат обозначени като „ Не проверено” и вие трябва да проверите продуктите колкото е възможно по-бързо и да ни уведомите незабавно за чупливост или липса на вино. Ние не можем да гарантираме кредит или замяна ако не бъдем уведомени до 3 дни от доставката на поръчката. Внимание! Пратки състоящи се от повече от един кашон могат да бъдат разделяни. Ако не получите остатъкът от вашата поръчка до 3 работни дни от първата доставка, моля да ни уведомите. Стандартните доставки в рамките на България трябва винаги да пристигат до 2 работни дни. Ако нямате възможност да присъствате на адреса по време на доставката и желаете да оставим вашата пратка на защитено място, моля да ни уведомите предварително. Уведомяваме ви, че нито ние нито нашите куриери – партньори могат да поемат отговорност за последвала загуба или нарушения настъпили след като пратката е била оставена. Свържете се с нас на телефон: +359 888 502388 или на адрес: sales@sow.com
–––––––––––––––––––––––––––-

Предоставяне на вашата информация на трета страна

Освен където законът позволява или вие изрично сте се съгласили, www.sow.com ( АХАТ 227 ООД) не продава или отдава вашите лични данни на други страни извън www.sow.com (АХАТ 227 ООД). Ние не споделяме или продаваме нашата база данни от потребители на трета страна.
–––––––––––––––––––––––––––

Съобщения по имейл, уведомления и бюлетини

www.sow.com ( АХАТ 227 ООД) ви предлага възможността да получавате по имейл бюлетин или други уведомления свързани с продукти представяни на www.sow.comили нови услуги, които ви предлагаме. Вие можете по всяко време да заявите прекратяване на имейл уведомления или бюлетини като спазвате инструкциите за прекратяване на уведомления или бюлетини или заявите това на sales@sow.com.

–––––––––––––––––––––––––––
Прекратяване на информация

www.sow.com ( АХАТ 227 ООД) може да забрани имейл адреси на личности от базата данни на www.sow.com. Причините, заради които предприемаме тези мерки, са свързани със сигурността на www.sow.com ( АХАТ 227 ООД), неговият екип и други, за установяване и предотвратяване на престъпление , за идентифициране на правилни реципиенти или за да се уверим, че имейлът е разгледан при отсъствие на персонала. www.sow.com (АХАТ 227 ООД) може да отхвърли, да забави или да премахне съдържание от имейли, които имат същност, съдържание или прикачена информация, която може да разруши системата на www.sow.com или защото може да предизвика проблеми със сигурността като например вируси.

www.sow.com може да отсява имейли , които се състоят от определено съдържание, което е обидно или имейлът е нежелан или spam. При определени обстоятелства това за съжаление може да доведе до засягане на „ невинни” имейли, но www.sow.com се стреми да ограничи настъпването на такива събития.
––––––––––––––––––––––––––-

Име на компанията:

www.sow.com e собственост на АХАТ 227 ООД, с адрес и седалище на управление област Варна, община Долни чифлик, с. Старо Оряхово 9110 и ЕИК: 813150926.

–––––––––––––––––––

Въпроси
Ако имате някакви въпроси за Политиката на право/ защита на лични данни на www.sow.com ( АХАТ 227 ООД) или за ползването на данните при определени услуги, вие трябва да се свържете с sales@sow.com . Законът ви позволява да пишете или да поискате да видите и коригирате информацията съхранявана за вас, въпреки че това може да изисква заплащането на разумна такса.

8. Авторски права

АХАТ 227 ООД уважава правото на интелектуална собственост на другите и затова молим нашите потребители за това. Освен ако не е изрично разрешено от АХАТ 227 ООД, Вие се съгласявате да не променяте, отдавате, наемате, заемате, продавате, разпространявате или създавате производни на www.sow.com, изцяло или от части.

Сайтът www.sow.com на АХАТ 227 ООД и цялото негово съдържание са материали с авторски права, защитени от Българското и международно право за интелектуална собственост. Съвкупността от съдържание на нашия уеб сайт е изключителна собственост на АХАТ 227 ООД и не може да бъде използвано за други цели освен за тези посочени на сайта. Услугите и информацията предоставени тук са единствено за ваше лично ползване. Вие имате само разрешение да ползвате сайта на АХАТ 227 ООД ( www.sow.com) ако не е изрично разрешено. Нищо от съдържанието тук не прехвърля явни или скрити права, собственост или интереси на този уеб сайт към вас.

За неуредените от настоящите Общи условия въпроси се прилагат разпоредбите на действащото законодателство на Република България.

Настоящите Общи условия са в сила от 15.12.2015г.

©2015 АХАТ 227 ООД. Всички права запазени.